Het verhaal van DB PA Services

DB PA Services is in 2011 opgericht door Daniëlle Behrens. Het team van DB PA Services is in 2019 uitgebreid en werkt landelijk. Hieronder stelt het team zich aan u voor.

Daniëlle Behrens (oprichter)
In mijn eerste baan was ik bedrijfsjurist bij een grote verzekeraar. Daarna ben ik ruim 17 jaar werkzaam geweest bij een internationaal en beursgenoteerd concern, waarvan de laatste tien jaar in de financiële dienstverlening. Daar heb ik zowel management- als commerciële functies gehad. Mijn klantgerichte, communicatieve en dienstverlenende capaciteiten heb ik dus volop kunnen ontwikkelen.

Omdat ik veel voldoening haalde uit (vrijwilligers)werk voor ouderen, heb ik in 2011 mijn baan opgezegd en DB PA Services opgericht. Ik heb er geen seconde spijt van gehad, want ik kan echt iets betekenen voor mensen en heb nog nooit zulke lieve en dankbare cliënten gehad!

Ik blijf mijzelf ontwikkelen via cursussen en opleidingen met als specialisatie levensexecuteur en executeur. Daarnaast ben ik lid van de brancheorganisatie NOVEX en heb ik een stichting opgericht om continuïteit voor onze cliënten te garanderen.

Ellen Behrens (cliëntondersteuner)
Ik kom uit een artsengezin en heb onder meer gewerkt als medisch secretaresse. Ook ben ik manager bij een privékliniek geweest. Daarnaast ben ik als Personal Assistent werkzaam geweest voor ouderen en vermogende particulieren.

Ik heb ook lange tijd als makelaar gewerkt. Een onderdeel van de makelaarsopleiding betreft de juridische vakken op het gebied van privaat- en publiekrecht. Dagelijks had ik te maken met notariële akten en werkte ik samen met notarissen.

In mijn werk voor DB PA Services van mijn zus Daniëlle komen alle aspecten uit mijn hele werkzame leven mooi samen. Fijn dat ik iets voor anderen kan betekenen met mijn kennis en achtergrond.

Brigitte Weijers (cliëntondersteuner)
Na mijn studie aan de Hogeschool voor de Kunsten in Amsterdam heb ik tien jaar gedanst bij Het Nationale Ballet. Hierna zijn mijn man en ik verhuisd naar Italië, waar we vijf jaar hebben gewoond vanwege het werk van mijn man. Daar heb ik onder meer een expat ondersteuningsprogramma opgezet.

Terug in Nederland ben ik jarenlang mantelzorgster geweest voor mijn ouders en heb alles voor hen geregeld. Van administratieve, financiële en zorg gerelateerde tot aan vele praktische zaken. Na het overlijden van mijn vader heb ik de gehele nalatenschap afgewikkeld. Helaas is ook mijn man Frank in deze periode ernstig ziek geworden. Ik heb 3,5 jaar voor hem gezorgd en mijn gezin met drie jonge kinderen draaiende gehouden. Na het overlijden van Frank heb ik de nalatenschap afgewikkeld. Ik ben hierdoor ervaringsdeskundige geworden in de uitvoering van levenstestamenten en testamenten.

Naast mijn werk voor DB PA Services werk ik als vrijwilliger bij het Helen Dowling instituut, dat psychologische zorg aan mensen met kanker en hun gezinsleden biedt. Ik vind het dankbaar werk om mensen te ondersteunen en te ontzorgen.

Marjan Zandstra (cliëntondersteuner)
Na mijn studie bestuurskunde ben ik gestart bij ABN Amro Bank. Daarna heb ik een aantal jaren in de gezondheidszorg gewerkt. Voor psychiatrisch patiënten heb ik alle financiën en administratie beheerd, waarvoor ik rekening & verantwoording aan de rechtbank moest afleggen.

Ik heb vijf jaar in de VS gewoond en gewerkt, een enerverende en leerzame tijd. Die ervaring heb ik voor altijd meegenomen in mijn bagage, bij alles wat ik doe.

Ik ondersteun mensen graag om hun zaken goed te regelen en heb hier meerdere opleidingen voor gevolgd. Bij Stichting Wegwijs werkte ik als sociaaljuridisch medewerker. Ik regelde voor mensen met problemen alles op het gebied van financiën en administratie. Heel dankbaar werk. Bij Slachtofferhulp Nederland en bij Buurtbemiddeling werk ik als vrijwilliger.

Na het overlijden van mijn ouders heb ik als executeur de nalatenschap afgewikkeld. Dat was soms echt een zoektocht. Had ik toen maar geweten van het levensdossier van DB PA Services. Dat had mij veel tijd en energie gescheeld.

Vrijblijvend kennismaken? Maak een afspraak of bel 06 – 245 75 245

Contact